Beneficiile vanzatorului 

Inspectia imobiliara raspunde nevoilor dvs. esentiale: sa vindeti proprietatea rapid, la cel mai bun pret si in conditii de siguranta.

In acest scop, va ajutam:

– sa prezentati  si sa sustineti cu argumente obiective  toate aspectele importante pentru un potential cumparator:  tehnice, economice, juridice, estetice, de zona si confort urban, confort social, confort in sine, altele;

– sa prezentati  proprietatea dvs. comparativ cu alte oferte asemanatoare din zona , cartier, oras;

– sa negociati clauze contractuale echilibrate  si reciproc avantajoase 

Nu uitati: O prezentare corecta si o cerere de pret rezonabila, bazata pe avantajele reale ale proprietatii, va atrage un public cu adevarat interesat de proprietatea dvs. Acest lucru va conduce la vanzarea proprietatii in timpul cel mai scurt si cum minimum de efort. 

In urma inspectiei  veti sti care sunt punctele forte ale proprietatii pe care doriti sa o vindeti, dar si aspectele mai putin favorabile ale acesteia.

Veti cunoaste/anticipa argumentele obiective care pot fi invocate de potentialul cumparator in cadrul negocierii pretului si de a ajunge rapid la un acord de vanzare/de a vinde mai repede.

Puteti primi propuneri/solutii pentru imbunatatirea proprietatii si o estimare a valorii investitiilor necesare.

Aflati care este intervalul pretului corect de piata in care se incadreaza proprietatea, si DE CE! 

Primiti un raport de inspectie care va ajuta :

  • sa prezentati proprietatea detaliat si in mod obiectiv, chiar de la primul contact telefonic.
  • sa aratati ca pretul pe care il cereti este justificat prin avantajele oferite de proprietatea ta.
  • sa reduceti semnificativ numarul vizionarilor neproductive/ineficiente si riscurile asociate unor “vizite” facute de persoane total necunoscute.
  • sa reduceti substantial disconfortul asociat operatiunii de vanzare/cumparare a prorietatii. 

Veti vinde in cunostinta de cauza, stiind sa cereti si sa justificati un pret acceptabil in raport cu piata, nevoile si interesele dvs.