VINDEM, CUMPARAM SAU CONSTRUIM O LOCUINTA!


Vanzarea ori cumpararea unui apartament, casa  sau teren pentru constructii, implica eforturi  insemnate . Frecvent, partile implicate se afla in eroare cu privire la diverse aspecte, cum sunt:  pretul/valoarea proprietatii, aspecte tehnice sau juridice , alte conditii care greveaza  proprietatea.

Noi va  ajutam sa incheiati tranzactii echitabile  si in cunostinta de cauza, iar pentru a va garanta  obiectivitatea si impartialitatea noastra,  NU percepem comision din valoarea tranzactiilor. Prin urmare:

  • daca sunteti vanzator,  noi analizam proprietatea si va informam asupra avantajelor, dar si aspectelor mai putin favorabile ale acesteia ;  asupra argumentelor  obiective, logice, juste care justifica pretul  proprietatii si va sunt utile in negocierile pe care le veti sustine.
  • daca sunteti cumparator,  noi vom  observa ceea ce va scapa dvs. sau ati putea vedea prea tarziu. Va ajutam sa  evitati  luarea deciziei de cumparare exclusiv  sub impuls emotional; sa negocieti in cunostinta de cauza, in baza unor argumente obiective, cu influenta explicita asupra valoarea de piata a proprietatii.
  • daca doriti sa construiti, va ajutam sa alegeti cel mai bun teren/amplasament, raportat la bugetul de care dispuneti; de asemenea, sa tineti cont de aspectele –  tehnice, restrictiile urbanistice si/sau servitutile care pot greva  imobilul –  care pot face proprietatea improprie scopurilor dvs.

Nu uitati: Valoarea de piata a unei proprietati rezidentiale este conditionata de felul in care  raspunde nevoilor si preferintelor cumparatorilor. Asadar, fiecare detaliu este in aceeasi masura  important, atat pentru vanzator cat si pentru cumparator.