Vindem, cumparam sau construim o locuinta!

Adesea, vanzarea ori cumpararea unui apartament, casa  sau teren pentru constructii, implica riscuri semnificative. Nu de putine ori, fie vanzatorul fie cumparatorul,  s-au aflat in eroare cu privire la diverse aspecte ale tranzactiei ( pretul/valoarea proprietatii, aspecte tehnice sau juridice).

Noi va ajutam sa evitati riscurile si sa incheiati intelegeri echilibrate, in cunostinta de cauza.

Tocmai pentru a ne pastra obiectivitatea si impartialitatea  NU percepem comision de intermediere imobiliara nici de la cumparatori si nici de la vanzatori. Iata  cum, va putem ajuta noi:

  • daca sunteti vanzator,  va ajutam sa prezintati detaliat si in mod obiectiv avantajele asigurate de proprietatea dvs; sa aratati potentialilor cumparatori ca proprietatea raspunde favorabil nevoilor pe care acestia le au in functie de dorinte si puterea lor de cumparare.
  • daca sunteti cumparator, va ajutam sa alegeti si  sa aflati care dintre proprietatile disponibile indeplineste cel mai bine cerintele dvs de locuire : zona, confortul  urban si social, aspectele  tehnice , economice, juridice, altele.
  • daca doriti sa construiti o casa, va ajutam sa alegeti cel mai bun teren/amplasament, raportat la bugetul de care dispuneti. Deasemenea, sa tineti cont de aspectele tehnice  – topografia, solul de fundare, distanta fata de utilitati, etc. – care pot genera costuri diferite de construire.

Nu uitati: Valoarea de piata a unei proprietati rezidentiale este conditionata de felul in care  raspunde nevoilor si gusturilor/preferintelor cumparatorilor. Asadar, fiecare detaliu este important atat pentru vanzator cat si pentru cumparator.

b3

Ce este inspectia imobiliara?

Inspectia imobiliara este o analiza tehnica, economica si juridica a conditiilor si avantajelor unei  proprietati imobiliare: apartament, casa/vila sau teren.
Se realizeaza la cererea clientilor interesati: vanzatori, cumparatori, celor care doresc sa construiasca, sa extinda/supraetajeze o locuinta existenta.

Utilitatea inspectiei imobiliare,  exemple:

  • Inspectia imobiliara pentru vanzator – ajuta vanzatorul sa evidentieze aspectele atractive ale  proprietatii; sa le identifice si sa le prezinte argumentat; sa optimizeze veniturile din vanzare si sa ceara preturi acceptabile.
  • Inspectia imobiliara pentru cumparator – ajuta cumparatorul  sa aleaga intre mai multe proprietati disponibile la un pret asemanator, iar criteriile de selectie si comparatie intre proprietati vor stabilite  chiar de el, in concordanta cu nevoile, dorintele, interesele si puterea sa de cumparare.
  • Inspectia imobiliara pentru imbunatatirea unei proprietati – ajuta persoana interesata sa afle care sunt conditiile tehnice, ubranistice, juridice si costurile aferente lucrarilor pe care intentioneaza sa le realizeze.

Ideile centrale ale Inspectie imobiliare, sunt:

  • nu pot exista doua loturi de teren, case/vile sau apartamente identice.
  • nici o proprietate nu este perfecta, insa avantajele trebuie sa intreaca defectele.
  • amanuntele pot face diferenta.